Το πρόβλημα διαγνώστηκε από την ομάδα στην Ιταλία.Ο οδηγός της HRT – Cosworth τελείωσε το Grand Prix της Monza στη 18η θέση, αλλά η ομάδα ανακάλυψε πως το κιβώτιο ταχυτήτων ανέβαζε θερμοκρασία χωρίς λόγο.
Η βλάβη εξαφανίστηκε στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά αλλά εμφανίστηκε πάλι (με δυσλειτουργία του συστήματος αλλαγής)στη 2η περίοδο.
Έτσι οι μηχανικοί το άλλαξαν πριν της τελευταίες ελεύθερες δοκιμές και έτσι ο Ισπανός θα ξεκινήσει 5 θέσεις πιο πίσω από τη θέση που θα πετύχει στις κατατακτήριες δοκιμές στο νυχτερινό circuit της Marina Bay.
Να σας θυμίσουμε πως η HRT – Cosworth έχει νέο πάτωμα στο μονοθέσιό της για το Grand prix στη Σιγκαπούρη. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική αναβάθμιση του αυτοκινήτου από την Άνοιξη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας