Γνωρίστε το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης Ατόμων με Διαταραχές Μνήμης
Το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης Ατόμων με Διαταραχές Μνήμης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Νόσου Αλτσχάιμερ στις 21 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει πενθήμερη ανοικτή ενημέρωση και ξενάγηση στο χώρο λειτουργίας του (Καραολή & Δημητρίου 1- Θεσσαλονίκη) από τις 17 έως 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρες 10:00π.μ. - 13:00μ.μ. προς όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες.
Το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης Ατόμων με Διαταραχές Μνήμης (Κ.Η.Α.Α.Δ.Μ.) αποτελεί μια εξωνοσοκομειακή κοινοτική υπηρεσία του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (Ψ.Ν.Θ.) που λειτουργεί από το 2002. Έχει δυναμικότητα δέκα (10) ατόμων και εξυπηρετεί τα άτομα που πάσχουν από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Είναι εξοπλισμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών που φιλοξενεί, η επιλογή των οποίων γίνεται από το Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο Μνήμης του Ψ.Ν.Θ. Επιπροσθέτως, φιλοξενεί ασθενείς που παραπέμπονται από άλλα Ιατρεία Μνήμης της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης καθώς και από άλλες Υγειονομικές Υπηρεσίες.
Είναι στελεχωμένο με έμπειρους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που εξασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, τόσο στους ασθενείς όσο και στους οικογενειακούς φροντιστές τους.
Στεγάζεται στο κτίριο της οδού Καραολή και Δημητρίου 1, στον 4ο όροφο, στη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες από τις 7:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κ.Η.Α.Α.Δ.Μ. είναι η μοναδική υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (Ε.Σ.Υ.) που λειτουργεί πανελλαδικά.
health.in.gr
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Με 4 τρόπους ο Λανουά μεταφέρει την πίεση στους διαιτητές
- Μαλαισία: Δεκαπέντε χρόνια κάθειρξης για τον πρώην πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ
- Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της τέχνης: Η χαμένη τοιχογραφία του Τσιμαμπούε στην Ασίζη μπορεί να επιστρέψει
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
- Συναγερμός στην Κυψέλη – Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
- Ισπανία: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Θερμοκρασίες έως -8°C και πορτοκαλί συναγερμός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442