Ενα μεταγραφικό «σίριαλ» που κράτησε αρκετές ημέρες ολοκληρώθηκε λίγο πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φούλαμ. Ο Βούλγαρος επιθετικός βρισκόταν εκτός πλάνων του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που εδώ και καιρό τον είχε βγάλει «στο σφυρί», ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Πριν λίγες ημέρες ο 31χρονος φορ φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στη Φιορεντίνα, η οποία μάλιστα του έβγαλε και αεροπορικά εισιτήρια και τον περίμενε στη Φλωρεντία. Ομως, την ύστατη στιγμή μπήκαν στο «κόλπο» η Γιουβέντους και η Φούλαμ, με τον λονδρέζικο σύλλογο να κερδίζει τελικά τη μάχη και να αποκτά τον διεθνή στράικερ, αντί ποσού που υπολογίζεται στα 6 εκ. ευρώ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.