Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στο υπουργείο Οικονομικών ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος

Στο υπουργείο Οικονομικών ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή Νικηφόρο Διαμαντούρο έχει αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκονται θέματα που άπτονται αναφορών που έχει λάβει το γραφείο του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή και η ευρύτερη κατάσταση στην ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία.

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή Νικηφόρο Διαμαντούρο έχει αυτή την ώρα ο Γ. Στουρνάρας στο υπουργείο Οικονομικών.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκονται θέματα που άπτονται αναφορών που έχει λάβει το γραφείο του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή και η ευρύτερη κατάσταση στην ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία.

Οι δύο άνδρες έχουν συνεργασθεί υπό διαφορετικές θέσεις στο παρελθόν και συνδέονται με πολυετή φιλία. Το 2002 μάλιστα συνεργάσθηκαν στη συγγραφή του βιβλίου «Η προοπτική του εκσυγχρονισμού στην Ελλάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο