Με το δεξί ξεκίνησαν τα φαβορί την προσπάθειά τους στο εφετινό US Open. Ο Ρότζερ Φέντερερ (Νο1) απέκλεισε εύκολα τον… γηπεδούχο Ντόναλντ Γιανγκ (Νο 81) με 3-0 σετ. Ο Άντι Μάρεϊ επικράτησε 3-0 σετ, 6-2, 6-4 και 6-1, του Ρώσου Άλεξ Μπογκομόλοφ (Νο 73).
Με το δεξί ξεκίνησαν τα φαβορί την προσπάθειά τους στο εφετινό US Open. Ο Ρότζερ Φέντερερ (Νο1) απέκλεισε εύκολα τον… γηπεδούχο Ντόναλντ Γιανγκ (Νο 81) με 3-0 σετ, 6-3, 6-2 και 6-4 και επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Γερμανός Μπιόρν Φάου (Νο 83).
Ο Άντι Μάρεϊ, χρυσός ολυμπιονίκης του Λονδίνου και νούμερο 4 στον κόσμο, επικράτησε 3-0 σετ, 6-2, 6-4 και 6-1, του Ρώσου Άλεξ Μπογκομόλοφ (Νο 73). Στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθεί με τον Κροάτη Ιβάν Ντόντιγκ (Νο 118).
Στις γυναίκες, η Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία, Νο 1) «καθάρισε» εύκολα την Αλεξάντρα Πανόβα (Ρωσία, Νο 76) με 2-0 σετ, 6-0 και 6-1, ενώ η Μαρία Σαράποβα (Ρωσία, Νο 3) νίκησε τη Μελίντα Τσινκ (Ουγγαρία, Νο 88) με 2-0 σετ, 6-2 και 6-2.
Η Κιμ Κλάιστερς (Βέλγιο, Νο 25), τρις νικήτρια στο αμερικανικό Grand Slam, στο τελευταίο της μεγάλο τουρνουά πριν αποσυρθεί, επικράτησε 2-0 σετ, 6-3 και 6-1, της 16χρονης Βικτόρια Ντιβάλ (Νο 562).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας