Διάθεση αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Παλλήνης
Ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις στο καταναλωτικό κίνημα οργανώνει τη διάθεση των παρακάτω αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»: αλεύρι, ελαιόλαδο, φακές, κουκιά, ρεβίθια, φασόλια, ρύζι, μέλι, γραβιέρα, κεφαλοτύρι, φέτα, πατάτες. Για παραγγελίες, οι αιτήσεις ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις στο καταναλωτικό κίνημα ολοκλήρωσε την διαδικασία επιλογής των συμφερότερων προσφορών των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους μέσα από την ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr.
Σύμφωνα με αυτές τις προσφορές οργανώνει την διάθεση των παρακάτω αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»: αλεύρι, ελαιόλαδο, φακές, κουκιά, ρεβίθια, φασόλια, ρύζι, μέλι, γραβιέρα, κεφαλοτύρι, φέτα, πατάτες.
Για παραγγελίες, οι αιτήσεις ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.
Όσοι δεν έχουν πρόσβασή στο internet μπορούν υποβάλλουν την αίτηση τους στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας) στη γραμματεία Αντιδημάρχων.
Η ημερομηνία διανομής των προϊόντων θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των παραγγελιών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.