Διασώθηκαν 340 μετανάστες ανοιχτά της ιταλικής νήσου Λαμπεντούζα
Περισσότεροι από 350 μετανάστες διασώθηκαν στα ανοικτά των ιταλικών ακτών κοντά στο νησί Λαμπεντούσα, το Σάββατο, όταν το σκάφος που τους μετέφερε έπεσε σε θαλασσοταραχή και έπλεε ακυβέρνητο, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.
Περισσότεροι από 350 μετανάστες διασώθηκαν στα ανοικτά των ιταλικών ακτών κοντά στο νησί Λαμπεντούζα, το Σάββατο, όταν το σκάφος που τους μετέφερε έπεσε σε θαλασσοταραχή και έπλεε ακυβέρνητο, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.
Το 15 μέτρων ξύλινο σκάφος που εντοπίστηκε από εναέρια περιπολία ήταν σε κακή κατάσταση όταν έφτασαν στο σημείο μονάδες διασωστών.
Πλοίο που προσέγγισε το σκάφος των μεταναστών, παρέλαβε τους πρώτους 231 ανθρώπους και τους οδήγησε με ασφάλεια στην ξηρά.
Λίγο αργότερα, άλλοι 126 παρελήφθησαν από μικρότερο σκάφος.
Μεταξύ των μεταναστών, που οι περισσότεροι είναι Αφρικανοί, υπήρχαν πολλά παιδιά.
Όλοι μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις υποδοχής στη Λαμεντούζα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.