Ουρές σχηματίστηκαν στα διόδια του Ρίου εξ αιτίας κινητοποίησης κατοίκων
Κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε προσωρινά στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ρίου, εξ αιτίας κινητοποιήσεων κατοίκων του Ρίου, η οποία έληξε πάντως στις 12:15 το μεσημέρι και πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε προσωρινά στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ρίου, εξ αιτίας κινητοποιήσεων κατοίκων του Ρίου, η οποία έληξε πάντως στις 12:15 το μεσημέρι και πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Οι κάτοικοι απέκλεισαν τα διόδια διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία σκηνιτών Ρομά κάτω από την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η κίνηση των οχημάτων γίνονταν από την παλαιά εθνική οδό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές οχημάτων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Αριστερά: Ουσιαστικές λύσεις στους αγρότες τώρα – Αρκετά με την επικοινωνιακή διαχείριση
- Η ταχυδρομική υπηρεσία της Δανίας πρόκειται να σταματήσει την παράδοση γραμμάτων μετά από 400 χρόνια
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους
- Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442