Θέμα διαφάνειας στις αποκρατικοποιήσεις έθεσε στον Ευ. Βενιζέλο ο Μ.Χρυσοχοΐδης
Ερωτήματα και θέματα διαφάνειας εγείρονται σχετικά με ορισμένα ζητήματα αποκρατικοποιήσεων, κατά τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ζήτησε και είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, υπόψη του οποίου έθεσε τα συγκεκριμένα θέματα. Σημειώνεται ότι το θέμα της ΑΤΕbank θα συζητηθεί στη διάρκεια της συνεδρίασης εργασίας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, το πρωί της Τρίτης.
Ερωτήματα και θέματα διαφάνειας εγείρονται σχετικά με ορισμένα ζητήματα αποκρατικοποιήσεων, κατά τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ζήτησε και είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, υπόψη του οποίου έθεσε τα συγκεκριμένα θέματα.
Από το γραφείο του κ. Χρυσοχοΐδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε, κατόπιν αιτήματός του, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στα γραφεία του Κινήματος. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κοινοβουλευτική τακτική του κόμματος, καθώς και οι εξελίξεις στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων με αφορμή ορισμένες πτυχές του που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας γεννώντας ερωτήματα και εγείροντας ζητήματα διαφάνειας.»
Σημειώνεται ότι το θέμα της ΑΤΕbank θα συζητηθεί στη διάρκεια της συνεδρίασης εργασίας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, το πρωί της Τρίτης.
Αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα των αλλαγών στο νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ, θέμα που επίσης έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώην υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «ύβρι προς τη Δημοκρατία» την ανατροπή ενός νόμου που ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία από τη Βουλή.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.