Τους 171 νεκρούς των πλημμυρών θρηνεί η Ρωσία
Τα θύματα από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές στη Μαύρη Θάλασσα θρηνεί η Ρωσία, με τις ρωσικές Αρχές να βρίσκονται αντιμέτωπες με σκληρά ερωτήματα για τη διαχείριση της κρίσης και το εάν μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι θάνατοι 171 ανθρώπων. Ενώ η περιοχή αρχίζει σταδιακά να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει διατάξει έρευνα για την αντιμετώπιση της καταστροφής προσπαθώντας να περάσει με «επιτυχία» την πρώτη του δοκιμασία μετά την επάνοδο στο Κρεμλίνο.
Τα θύματα από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές στη Μαύρη Θάλασσα θρηνεί η Ρωσία, με τις ρωσικές Αρχές να βρίσκονται αντιμέτωπες με σκληρά ερωτήματα για τη διαχείριση της κρίσης και το εάν μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι θάνατοι 171 ανθρώπων.
Ενώ η περιοχή αρχίζει σταδιακά να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει διατάξει έρευνα για την αντιμετώπιση της καταστροφής προσπαθώντας να περάσει με «επιτυχία» την πρώτη του δοκιμασία μετά την επάνοδο στο Κρεμλίνο.
Το βαρύτερο φόρο αίματος πλήρωσε η πόλη Κριμσκ, κοντά στη Μαύρη Θάλασσα. Τα περισσότερα θύματα είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους το βράδυ της Παρασκευής, όταν ξεκίνησαν οι πλημμύρες -χωρίς να έχουν πάρει καμία προειδοποίηση από τις αρχές, ενώ οι βροχές μαίνονταν στην περιφέρεια για αρκετές εβδομάδες.
Τη Δευτέρα, οι ταχυδρόμοι χτυπούσαν τις πόρτες των κατοίκων του Κριμσκ φαίρνοντας τα πρώτα ποσά κρατικής ενίσχυσης από τη Μόσχα. Το κοντινό λιμάνι έχει αρχίσει να επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας του και ο σιδηρόδρομος της περιφέρειας, που είχε παραλύσει, ξεκίνησε ξανά τα δρομολόγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντινούπολη: 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο ισραηλινό προξενείο
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Ποιες πλατφόρμες απαγορεύονται και ποιες επιτρέπονται για τους κάτω των 15 – Οι νέοι κανόνες στα social media
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
- Δολιοφθορές στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού καταγγέλλει Δημοτική Αρχή
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


















![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442