Στη συγκρότηση πέντε οργάνων θα προχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Τη συγκρότηση πέντε νέων οργάνων σχεδιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί αναμένεται να υλοποιήσει τα επόμενα βήματα στην πορεία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για την Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, την Οργανωτική Γραμματεία, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΤΑΜΕ, το επιστημονικό Συμβούλιο του ΙΣΤΑΜΕ και επίσης τη Γραμματεία των Τομέων του ΠΑΣΟΚ, όργανα που θα λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.
Τη συγκρότηση πέντε νέων οργάνων σχεδιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί αναμένεται να υλοποιήσει τα επόμενα βήματα στην πορεία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ.
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Τα Νέα, για την Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, την Οργανωτική Γραμματεία, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΤΑΜΕ, το επιστημονικό Συμβούλιο του ΙΣΤΑΜΕ και επίσης τη Γραμματεία των Τομέων του ΠΑΣΟΚ, όργανα που θα λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.
Η ηγεσία του κόμματος ξεκινά επαφές με στελέχη, προκειμένου τις επόμενες ημέρες να
ανατεθούν ρόλοι και αρμοδιότητες. Στην Πολιτική Γραμματεία θα μετέχουν πολιτικά στελέχη, όπως επίσης και ο επικεφαλής της Οργανωτικής Γραμματείας του Κινήματος. Επίσης, στο ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ, στο οποίο ως γνωστόν μέχρι πρότινος προήδρευε ο Ηλίας Μόσιαλος, θα οριστούν πρωτίστως πολιτικά στελέχη, ενώ στο επιστημονικό συμβούλιο θα μετέχουν πολιτικοεπιστημονικά στελέχη.
Τέλος, στη Γραμματεία των Τομέων αναμένεται να μετέχουν αρκετοί από τους πρόσφατα ορισθέντες εισηγητές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λεωφορείο με Βρετανούς τουρίστες βγήκε εκτός δρόμου στην Ισπανία – Ένας νεκρός και 27 τραυματίες
- Εκτός δράσης και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες με θλάση στη γάμπα
- Κεσσές για υποκλοπές: Λαμπάδα πρέπει να ανάψει ο Λαβράνος στον κουμπάρο του Γρηγόρη Δημητριάδη
- Φίλοι εναντίον φίλων – Σπάνιος «εμφύλιος πόλεμος» δίχασε τη μεγαλύτερη ομάδα χιμπατζήδων
- Ένα γράμμα του DNA αρκεί για να μετατρέψει θηλυκά έμβρυα σε αρσενικά
- Ο Τραμπ ακύρωσε ό,τι ονειρεύεται κάθε λογικός πρόεδρος: Καλούς πράκτορες και ακριβείς πληροφορίες για το Ιράν
- Οι τελευταίες «δουλειές» που έκανε ο Κώστας Τσιάρας, πριν κλείσει την πόρτα του ΥΠΑΑΤ
- Στο «στόχαστρο» και της Μίλαν ο Καρέτσας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-136x85.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442