Κέρδη καταγράφει το Χρηματιστηριο Αθηνών την Παρασκευή
Μικρά κέρδη καταγράφει στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Παρασκευής το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας αποστάσεις από το νευρικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών. Η επενδυτική ψυχολογία τροφοδοτείται από το περιεχόμενο των συνομιλιών κυβέρνησης - τρόικας και ειδικά από την κυβερνητική πρόθεση για άμεση εφαρμογή του Μνημονίου.
Μικρά κέρδη καταγράφει στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Παρασκευής το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας αποστάσεις από το νευρικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών.
Η επενδυτική ψυχολογία τροφοδοτείται από το περιεχόμενο των συνομιλιών κυβέρνησης – τρόικας και ειδικά από την κυβερνητική πρόθεση για άμεση εφαρμογή του Μνημονίου.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφωνόταν στις 638,56 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,24%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,05 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο σε ποσοστό 0,15%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχυόταν σε ποσοστό 0,27%.
Ο κλαδικός δείκτης των Τραπεζών κατέγραφε άνοδο 0,79%.
Ανοδικά κινούνταν 31 μετοχές, 16 πτωτικά και 12 παραμένουν σταθερές.
Με μικρή πτώση άνοιξαν σήμερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.
Με ελαφρά πτώση 0,17% άνοιξε το χρηματιστήριο του Λονδίνου, με τον δείκτη FTSE να διαμορφώνεται στις 5.692,62 μονάδες.Στην Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX άνοιξε με πτώση 0,42% και διαμορφώθηκε στις 6.508,22 μονάδες. Ο δείκτης CAC 40 κατέγραφε απώλειες 13,28 μονάδων και με τις πρώτες συναλλαγές διαμορφώθηκε στις 3.216,08 μονάδες.
Πτωτικά κινήθηκαν οι ασιατικές μετοχές στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας. Ο δείκτης Nikkei υποχώρησε κατά 0,7% στις 9.020,75, ενώ απώλειες της τάξης του 0,6% κατέγραψε και ο εύρυτερος δείκτης Topix, ο οποίος έκλεισε στις 771,83 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442