Πολύ λίγες πιθανότητες για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ βλέπει η Deutsche Bank
Πολύ λίγες είναι οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Πέμπτη ο οικονομικός διευθυντής της Deutsche Bank. Ερωτηθείς για το αν η Ελλάδα θα ψήφιζε υπέρ της εγκατάλειψης από το ευρώ, ο Στέφαν Κράουζε απάντησε: «Η πιθανότητα είναι πολύ πολύ μικρή».
Πολύ λίγες είναι οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Πέμπτη ο οικονομικός διευθυντής της Deutsche Bank.
Ερωτηθείς για το αν η Ελλάδα θα ψήφιζε υπέρ της εγκατάλειψης από το ευρώ, ο Στέφαν Κράουζε απάντησε:
«Η πιθανότητα είναι πολύ πολύ μικρή».
Ο Στ. Κράουζε πρόσθεσε πως η Deutsche Bank δεν έχει αποφασίσει για τα βήματα που θα ακολουθήσει σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά έχει συζητήσει στο εσωτερικό της για τις πιθανές συνέπειες.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα