Η πρέμιερ λιγκ της Σκοτίας θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τζενάρο Γκατούζο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η ομάδα της Γλασκόβης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 34χρονο αμυντικό μέσο. Ο Γκατούζο ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Μίλαν, έμεινε ελεύθερος και είναι στις τελικές επαφές με τους «Τζερς» για την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Από το παρελθόν στο street style, οι ιστορικές εμφανίσεις των ισπανικών συλλόγων επιστρέφουν δυναμικά, συνδέοντας γενιές και επαναπροσδιορίζοντας την ποδοσφαιρική ταυτότητα
Χαμό έχει προκαλέσει η απόφαση του Κονγκό, να απαγορεύσει στους διεθνείς να επιστρέψουν στους συλλόγους που αγωνίζονται, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Εθνική ενόψει Μουντιάλ.