Ο Φερνάντο Σάντος μετά την ισοπαλία 1-1 με την Σλοβενία τόνισε ότι η Εθνική μας ομάδα έχει χρόνο να διορθωθεί ενόψει του EURO 2012 ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, ενώ δεν θελησε να πάρει θέση για την αποβολή του Παναγιώτη Κονέ, καθώς δεν είχε δει τη φάση. «Είναι άδικο το 1-1» τόνισε.
Ο Φερνάντο Σάντος μετά την ισοπαλία 1-1 με την Σλοβενία τόνισε ότι η Εθνική μας ομάδα έχει χρόνο να διορθωθεί ενόψει του EURO 2012 ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, ενώ δεν θελησε να πάρει θέση για την αποβολή του Παναγιώτη Κονέ, καθώς δεν είχε δει τη φάση.
Ειδικότερα ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε:
«Σίγουρα αυτά τα ματς είναι για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Και αυτό κάνουμε. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά ήμασταν καλοί αλλά δεν κρατήσαμε όσο θέλαμε την μπάλα στα πόδια μας. Δεν είχαμε την υπομονή που θα θέλαμε. Υπάρχει και η κόπωση. Στο δεύτερο ημίχρονο το είχαμε αυτό.
» Ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά. Είχαμε καλές τοποθετήσεις και βγάλαμε φάσεις. Στα 10 τελευταία λεπτά ήρθε η κόπωση, έγιναν και πολλές αλλαγές και έτσι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Είναι άδικο το 1-1 αλλά για συμπεράσματα ήρθαμε εδώ και μόνο. Αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση και η θέληση που είχαν οι παίκτες. Έχω δει θετικά και αρνητικά στοιχεία, έχουμε χρόνο για να τα διορθώσουμε.
» Σίγουρα στο επιθετικό κομμάτι θέλουμε βελτίωση. Έχουμε 15 μέρες και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά το βασικό είναι να έχουμε υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας. Περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει και με τον Τοροσίδη, που είναι σημαντικός για το επιθετικό μας κομμάτι. Ανεβαίνει ψηλά και κρατάει την μπάλα. Δεν ξέρω τι έχει. Πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο.
» Το δοκιμάσαμε στο τέλος, μπορεί να χρειαστεί να το βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στιγμή. Αν υπήρχε φόβος για το αποτέλεσμα δεν θα έκανα τέτοια αλλαγή συστήματος. Το έκανα για να τεστάρω κάποια πράγματα.
» Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για την αποβολή του Κονέ γιατί δεν είδα καλά. Είδα ότι δεν υπήρχε φάση την στιγμή εκείνη, είναι κρίμα για τον ίδιο. Πάνω στην ένταση χάνουμε το μυαλό μας. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας