Στα ίχνη του δράστη της επίθεσης στο Μπρίντιζι οι ιταλικές Αρχές
Ένα άτομο το οποίο φέρεται να είναι ο βομβιστής στην επίθεσης στο τεχνικό Λύκειο του Μπρίντιζι που στοίχησε τη ζωή σε μια 16χρονη κοπέλα και τραυμάτισε άλλα επτά άτομα (μία κοπέλα είναι σοβαρά) φαίνεται ότι έχουν εντοπίσει οι ιταλικές Αρχές και αναζητούν πλέον τα ίχνη του. Οι υποψίες εξαρχής είχαν πέσει στο οργανωμένο έγκλημα αλλά η μαφία, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις αυτού του τύπου, στρέφοντας τις Αρχές προς τον μεμονωμένο δράστη.
Ένα άτομο το οποίο φέρεται να είναι ο βομβιστής στην επίθεσης στο τεχνικό Λύκειο του Μπρίντιζι που στοίχησε τη ζωή σε μια 16χρονη κοπέλα και τραυμάτισε άλλα επτά άτομα (μία κοπέλα είναι σοβαρά) φαίνεται ότι έχουν εντοπίσει οι ιταλικές Αρχές.
Οι εισαγγελείς του Μπρίντιζι ανέκριναν επτά άτομα ανάμεσα τους και τον αδελφό του (εξαφανισμένου πλέον) ύποπτου, ωστόσο διαψεύστηκαν πληροφορίες ότι ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει πραγματοποιηθεί έφοδος και στην κατοικία του πιθανού
υπεύθυνου της επίθεσης κατά των μαθητών του τεχνικού λυκείου Φαλκόνε Μορβίλο.
Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα τη Δευτέρα, σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος φαίνεται ένας μεσήλικος άνδρας ο οποίος πυροδότησε το τηλεχειριστήριο που προκάλεσε την έκρηξη.
Οι υποψίες εξαρχής είχαν πέσει στο οργανωμένο έγκλημα αλλά η μαφία, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις αυτού του τύπου και στρέφονται πλέον προς τον ένα και μοναχικό βομβιστή.
Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα κηδεύτηκε στο Μεσάνιε, το θύμα, η 16χρονη Μελίσα Μπάσι. Στην κηδεία παρέστη και ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα από το Σικάγο και τη σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Τα πνεύματα όμως στην πόλη ήταν τεταμένα μετά την κηδεία: η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει για να διαλύσει νεαρούς που επιτέθηκαν σε άνδρα που θεώρησαν ότι ήταν ο βομβιστής.
Όλη η χώρα όμως είναι συγκλονισμένη: μέσα σε 48 ώρες ήρθαν η τυφλή βομβιστική επίθεση, ο φονικός σεισμός στα βόρεια της χώρας και η αυτοκτονία του πατέρα που πήρε στο θάνατο και τα παιδιά του και όλα αυτά σε μία χώρα που παλεύει με την οικονομική κρίση…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 11 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο – Πάνω από 60 αγνοούμενοι
- Ιράν: η Ισλαμική Δημοκρατία στο σταυροδρόμι
- Όταν τα ντοκιμαντέρ γίνονται screen therapy: Από το πολιτικό χάος στη μαγεία της σύνδεσης και το προσωπικό στοίχημα ενός διάσημου σεφ
- Σχεδόν μισός αιώνας – Οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς «Δυναστεία» 45 χρόνια μετά την πρεμιέρα
- Κίνηση στους δρόμους: Κλειστές λωρίδες λόγω έργων σε Κηφισό, Αττική Οδό και Βουλιαγμένης – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]
- Παναθηναϊκός: Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο Κορωπί μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης «ανοίγεται» στα αριστερά του, ο Δούκας «δεν κάνει πίσω» και ο Γερουλάνος (ξανά) μιλά για τη «βελόνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


















![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442