Μέσα στο ρευστό μετεκλογικό πολιτικό σκηνικό διεξάγονται στις 16 Μαΐου οι εκλογές στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για την εκλογή αντιπροσώπων των φοιτητών και σπουδαστών. Για την ώρα πάντως μέσα στα ιδρύματα το κλίμα είναι υποτονικό και δεν αναμένεται να αλλάξει την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και διεξάγονται οι εκλογές.
Μέσα στο ρευστό μετεκλογικό πολιτικό σκηνικό διεξάγονται στις 16 Μαΐου οι εκλογές στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για την εκλογή αντιπροσώπων των φοιτητών και σπουδαστών.
Ωστόσο και φέτος δεν αναμένεται να εκδοθούν κοινώς αποδεκτά αποτελέσματα και κάθε παράταξη θα δημοσιοποιήσει το δικό της αποτέλεσμα.
Για την ώρα πάντως μέσα στα ιδρύματα το κλίμα είναι υποτονικό και δεν αναμένεται να αλλάξει την ερχόμενη εβδομάδα οπότε και διεξάγονται οι εκλογές.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.