Αντεπίθεση Κουβέλη στον Τσίπρα για «επικοινωνιακά τερτίπια» του ΣΥΡΙΖΑ
«Η σταθερότητα των θέσεων της ΔΗΜΑΡ είναι δεδομένη και διαχρονική» απαντά ο Φ.Κουβέλης στην ελπίδα που εξέφρασε ο κ. Τσίπρας να μείνει ο κ. Κουβέλης σταθερός στη θέση του και να μην συμμετάσχει σε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. «Με επικοινωνιακά τερτίπια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξε τη δυνατότητα να υπάρξει κυβέρνηση της Αριστεράς» σημειώνει η ΔΗΜΑΡ.
«Η σταθερότητα των θέσεων της ΔΗΜΑΡ είναι δεδομένη και διαχρονική» απαντά ο Φ.Κουβέλης στην ελπίδα που εξέφρασε ο κ. Τσίπρας να μείνει ο κ. Κουβέλης σταθερός στη θέση του και να μην συμμετάσχει σε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ την Παρασκευή.
«Εάν ο κ. Τσίπρας θέλει να «αγωνιά» για την δεδομένη σταθερότητα της ΔΗΜΑΡ και του προέδρου της Φώτη Κουβέλη είναι δικό του πρόβλημα και επικοινωνιακή του αγωνία», αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ και καταλήγει: «Με επικοινωνιακά τερτίπια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξε την δυνατότητα να υπάρξει κυβέρνηση της αριστεράς».
Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο δελτίο της ΝΕΤ, ο Φ.Κουβέλης ανέφερε ότι «δεν αισιοδοξεί» πως θα ευοδώσει η έκκληση για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης μετά τις αναμενόμενες διαβουλεύσεις υπό τον Πρόεδρο το Σάββατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442