Ο Πιλάβιος «άρχοντας» στον τελικό του Champions League
Ελληνικό χρώμα θα έχει ο φετινός τελικός του Champions League στο Αλιάνζ Αρίνα, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος ορίστηκε από την UEFA παρατηρητής (match delegate) του τελικού ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και στην Τσέλσι.
Ελληνικό χρώμα θα έχει ο φετινός τελικός του Champions League στο Αλιάνζ Αρίνα, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος ορίστηκε από την UEFA παρατηρητής (match delegate) του τελικού ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και στην Τσέλσι.
Οποιοδήποτε ζήτημα που εμπίπτει οργάνωσης ή ασφάλειας θα περνάει από την έγκριση του Πιλάβιου, έχοντας παράλληλα και την γενική επίβλεψη του μεγάλου τελικού.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Έλληνας έχει την τιμή να είναι παρατηρητής σε τελικό, αφού το ίδιο είχε γίνει και με τον Θεόδωρος Θεοδωρίδης που ήταν παρατηρητής του τελικού του 2000, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Βαλένθια.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας