Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Καταπληκτικό αυτό που έζησα» δήλωσε ο Βαλβέρδε

«Καταπληκτικό αυτό που έζησα» δήλωσε ο Βαλβέρδε

Συγκινημένος ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την αποθέωση που γνώρισε στο τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου κατέκτησε τον πέμπτο τίτλο του με τον Ολυμπιακό. «Ήταν πολύ συγκινητικό. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, μια συναισθηματική στιγμή. Ήταν πολύ παράξενο αυτό που συνέβη. Δεν συμβαίνει συχνά. Ευχαριστώ πολύ γι' αυτήν την ξεχωριστή στιγμή. Πάντα ελπίζεις ότι ο κόσμος θα αναγνωρίσει τη δουλειά σου. Όμως αυτό που έζησα ήταν καταπληκτικό» τόνισε ο Βάσκος τεχνικός. Αποθέωση και πριμ 200.000 από τον Μαρινάκη...

Συγκινημένος ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την αποθέωση που γνώρισε στο τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου κατέκτησε τον πέμπτο τίτλο του με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, μια συναισθηματική στιγμή. Ήταν πολύ παράξενο αυτό που συνέβη. Δεν συμβαίνει συχνά. Ευχαριστώ πολύ γι’ αυτήν την ξεχωριστή στιγμή. Πάντα ελπίζεις ότι ο κόσμος θα αναγνωρίσει τη δουλειά σου. Όμως αυτό που έζησα ήταν καταπληκτικό» τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.

Αναφερόμενος στην «παράδοση» του με δραματικούς τελικούς, είπε με χιούμορ: «Δεν ξέρω, μάλλον κάτι φταίει και πρέπει να το διορθώσω».

Πριμ 200.000 ευρώ από Μαρινάκη…

Παίκτες και Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισαν στα αποδυτήρια την κατάκτηση του 25ου κυπέλλου με τους παίκτες να αποθεώνουν τον πρόεδρο και εκείνον να τους μοιράζει πριμ 200.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακό μίλησε για τον αγώνα τονίζοντας:

«Πιστεύω ότι σήμερα ήταν μία πραγματική γιορτή για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από αυτά που άκουσα και είδα, καταφέραμε να κάνουμε γιορτή τον τελικό.

Είδα οικογένειες, παιδιά, παρέες. Τα πράγματα έγιναν όπως πρέπει να είναι. Αυτό που έγινε σήμερα πρέπει να συνεχιστεί», είπε αρχικά ο ηγέτης του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Είδαμε ένα ματς με διακυμάνσεις, τρία γκολ, παράταση και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν καλό. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως η πορεία μας φέτος ήταν εξαιρετική και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Για το τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια, τόνισε:
«Πάνω απ όλα τους είπε να συνεχίσουν με την ίδια προσπάθεια και το ίδιο κλίμα. Του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το τι είπε στον Ερνέστο Βαλβέρδε τώρα που φεύγει, είπε:
«Τον Ερνέστο τον ευχαρίστησα όχι μόνο γιατί είναι ένας καλός προπονητής και πήραμε τίτλους, αλλά πάνω απ όλα για την ανθρώπινη σχέση που έχουμε και θα μείνει για πολλά χρόνια. Είναι τίμιος άνθρωπος και είχαμε άψογη συνεργασία. Κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε».

Φουστέρ: «Μου έλειπε αυτός ο τίτλος»

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης, Νταβίντ Φουστέρ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος – ιδιαίτερα για τον κόσμο μας – για το ότι κερδίσαμε αλλά και για το γεγονός ότι πέτυχα ένα σημαντικό γκολ. Το κατάλαβα ότι είχα παίκτη πάνω μου. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν ξέρεις τι θα συμβεί.

»Προσπαθήσαμε περισσότερο και ήταν σημαντικό που ήρθε αυτό το γκολ. Είναι σπουδαίο γιατί είναι η δεύτερη χρονιά μου και πήρα ισάριθμα πρωταθλήματα. Μου έλειπε αυτός ο τίτλος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο