«Σημίτης, Καραμανλής και Παπανδρέου διέλυσαν τη χώρα», είπε ο Γ.Καρατζαφέρης
«Οι τρεις πρωθυπουργοί που διέλυσαν τη χώρα είναι ο Σημίτης, ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την περιοδεία του στα Ιωάννινα και συνέστησε στους τρεις πρώην πρωθυπουργούς «μια σοβαρή αυτοκριτική» και «περισσότερη συστολή». Χαρακτήρισε «ναζιστικό κόμμα» τη Χρυσή Αυγή, ενώ για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε πως «πατριωτισμός και αλισβερίσι με τον Τσίπρα είναι σχήματα οξύμωρα και αντιφατικά» και δη «με πρωθυπουργό την Παπαρήγα».
«Οι τρεις πρωθυπουργοί που διέλυσαν τη χώρα είναι ο Σημίτης, ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την περιοδεία του στα Ιωάννινα και συνέστησε στους τρεις πρώην πρωθυπουργούς «μια σοβαρή αυτοκριτική» και «περισσότερη συστολή».
Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «ναζιστικό κόμμα» τη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι οι εκφράσεις «Πατριωτικό Μέτωπο» περί αυτής «προσβάλουν τη Δημοκρατία», ενώ για το κόμμα του Πάνου Καμμένου είπε πως «πατριωτισμός και αλισβερίσι με τον Τσίπρα είναι σχήματα οξύμωρα και αντιφατικά» και δη «με πρωθυπουργό την Παπαρήγα».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «τεράστιο πρόβλημα» τους παράνομους μετανάστες και πρόσθεσε πως «με τον μετανάστη η Ελλάδα ποτέ δεν θα σηκώσει κεφάλι, γιατί είναι δυο εκατομμύρια… και βγάζουν από τη χώρα μας στις χώρες τους 12 δισεκατομμύρια».
Τόνισε την ανάγκη μιας ευρύτερης αλλαγής πολιτικής στην Ευρώπη και επανέλαβε την πρότασή του για ισοτιμία δολαρίου-ευρώ, 1:1, για μια δεκαετία, «για να σταματήσουν τα παιχνίδια των οίκων αξιολόγησης και των αγορών».
Ο κ.Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «συνεπή και σοβαρή» τη στάση του κόμματός του και είπε πως ο ίδιος ό,τι έκανε, το έκανε για την πατρίδα. «Κάποιοι άλλοι έβαζαν το κόμμα μπροστά και τα ποσοστά, έναντι της πατρίδας» υπογράμμισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)

















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442