Ακτινοθεραπεία ξεκινά σε μερικές εβδομάδες ο Ούγκο Τσάβες
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες δήλωσε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει ακτινοθεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Ο Τσάβες είπε ότι την επόμενη Κυριακή θα επιστρέψει στη Βενεζουέλα από την Κούβα όπου βρίσκεται, δηλώνοντας αποφασισμένος να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία εν όψει των εκλογών της 7ης Οκτωβρίου.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες δήλωσε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει ακτινοθεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου.
Ο Τσάβες είπε ότι την επόμενη Κυριακή θα επιστρέψει στη Βενεζουέλα από την Κούβα όπου βρίσκεται, δηλώνοντας αποφασισμένος να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία εν όψει των εκλογών της 7ης Οκτωβρίου.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας πραγματοποίησε την Κυριακή τη δεύτερη τηλεοπτική του εμφάνιση μέσα σε μία εβδομάδα.
Ο Τσάβες βρίσκεται στην Κούβα, όπου αναρρώνει μετά από επέμβαση αφαίρεσης καρκινικού ιστού από την πυελική περιοχή.
Ο Τσάβες πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με στελέχη της κυβέρνησής του και πολλοί εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή είχε ως στόχο να δείξει ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας διατηρεί τον έλεγχο παρά την ασθένειά του.
Πάντως, ο Ούγκο Τσάβες δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.
«Τις ερχόμενες εβδομάδες θα αρχίσουμε όπως είχε ήδη ανακοινωθεί τη φάση της ακτινοθεραπείας», είπε ο Τσάβες.
Ο Τσάβες πρόσθεσε ότι διαβάζει βιβλία όσο αναρρώνει και ανέφερε από μνήμης ένα απόσπασμα από έναν τόμο του μαρξιστή φιλοσόφου Ίστβαν Μέσαρος.
Η θεραπεία για τον καρκίνο ενδέχεται να τον αποδυναμώσει, ωστόσο ο Τσάβες διαβεβαιώνει ότι θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την προεκλογική του εκστρατεία εν όψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας