Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η ανταλλαγή ομολόγων 177,25 δισ. ευρώ
Με την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 20 νέων ελληνικών κρατικών ομολόγων ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα το πρώτο και κρισιμότερο στάδιο του PSI που αφορά στα ομόλογα υπό ελληνικό δίκαιο. Για τους τίτλους υπό ξένο δίκαιο η προθεσμία έχει παρατεθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου.
Με την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 20 νέων ελληνικών κρατικών ομολόγων ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα το πρώτο και κρισιμότερο στάδιο του PSI που αφορά στα ομόλογα υπό ελληνικό δίκαιο.
Η ονομαστική αξία των ομολόγων που ανταλλάχθηκαν είναι 177,252 δισ. ευρώ.
Για τους τίτλους υπό ξένο δίκαιο η προθεσμία έχει παρατεθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου.
Στο σύστημα εισάγονται τίτλοι ονομαστικής αξίας 55,8 δισ. ευρώ. Από την Ηλεκτρονική Δευτερογενή Αγορά Τίτλων θα διαγραφούν 53 ομόλογα.
Η ονομαστική αξία των ομολόγων του EFSF θα είναι 26,5 δισ. ευρώ, ενώ τα έντοκα γραμμάτια για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τόκων θα ανέλθουν έως 4,6 δισ. ευρώ περίπου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας