Δεν θα υποβαθμιστεί το νοσοκομείο Καρύστου διαβεβαιώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος
«Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή επεισόδια που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο, όταν κάτοικοι της περιοχής εγκλώβισαν τον υποδιοικητή του νοσοκομείου Καρύστου, Ηλία Πετσή στο γραφείο του, διαμαρτυρόμενοι για υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.
«Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή επεισόδια που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο, όταν κάτοικοι της περιοχής εγκλώβισαν τον υποδιοικητή του νοσοκομείου Καρύστου, Ηλία Πετσή στο γραφείο του, διαμαρτυρόμενοι για υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.
Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, αντιδρώντας στη διασύνδεση του νοσηλευτικού ιδρύματος με αυτό της Χαλκίδας, συγκεντρώθηκαν έξω από το Νοσοκομείο της Καρύστου, με αφορμή την επίσκεψη του διοικητή των δύο νοσοκομείων Τάσου Σεπετή στο Νοσοκομείο της Καρύστου.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο και για την πιθανή υποβάθμισή του σε κέντρο υγείας, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας την παραίτηση του υποδιοικητή κ. Πετσή.
Με αφορμή τα γεγονότα, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Όπως δήλωσε και ο υπουργός ΥΚΑ κ. Ανδρέας Λοβέρδος τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή ,το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του. Συνεπώς, όσοι δημιουργούν προβλήματα, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες, η χώρα χρειάζεται ηρεμία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό – Πού θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας
- Συγκρούσεις μεταξύ δύο παρατάξεων ανταρτών στην Κολομβία – Πάνω από 20 νεκροί
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442