Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και δουλεμπόρων στον Έβρο
Aνταλλαγή πυροβολισμών, με δύο τραυματίες, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ αστυνομικών και δουλέμπορων στην παρέμβρια περιοχή Τυχερού Έβρου, στη θέση Βοδολίβαδο. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν άνδρες της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και της FRONTEX εντόπισαν τρεις διακινητές που μετέφεραν με βάρκα από την Τουρκία 25 παράνομους μετανάστες. Οι 19 είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές και οι 6 υπήκοοι Πακιστάν.
Aνταλλαγή πυροβολισμών, με δύο τραυματίες, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ αστυνομικών και δουλέμπορων στην παρέμβρια περιοχή Τυχερού Έβρου, στη θέση Βοδολίβαδο.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν άνδρες της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και της FRONTEX εντόπισαν τρεις διακινητές που μετέφεραν με βάρκα από την Τουρκία 25 παράνομους μετανάστες. Οι 19 είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές και οι 6 υπήκοοι Πακιστάν.
Ένας εκ των διακινητών απείλησε τους αστυνομικούς με όπλο και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο διακινητές, ένας υπήκοος Τουρκίας και ένας υπήκοος Πακιστάν, ενώ διέφυγε στην τουρκική όχθη και αναζητείται ένας συνεργός τους.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους και παραμένουν φρουρούμενοι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας