Με αυτογκόλ του Σάσα Πάπατς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βραζιλία επικράτησε 2-1 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης σε φιλικό που έγινε την Τρίτη στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας. Την Τετάρτη 29/2 διεξάγονται συνολικά 30 φιλικά σε όλο τον κόσμο. Δείτε το βίντεο. Οι αναμετρήσεις της Αγγλίας με την Ολλανδία και της Γερμανίας με τη Γαλλία ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα των τριάντα φιλικών αγώνων εθνικών ομάδων που διεξάγονται την Τετάρτη ανά τον Κόσμο.
Με αυτογκόλ του Σάσα Πάπατς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βραζιλία επικράτησε 2-1 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης σε φιλικό που έγινε την Τρίτη στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας.
Μέχρι τότε το σκορ ήταν στο 1-1, καθώς ο Μαρσέλο είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Μάνο Μενέσες στο 4′, αλλά πολύ γρήγορα, στο 13΄, ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς ισοφάρισε.
η Βραζιλία πήρε τη νίκη αφού η συρτή παράλληλη σέντρα του Χουλκ στο 91′ βρήκε στο πόδι του Πάπατς και κατέληξε στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς.
Τα φιλικά της Τετάρτης
Την Τετάρτη 29/2 διεξάγονται συνολικά 30 φιλικά σε όλο τον κόσμο. Οι αναμετρήσεις της Αγγλίας με την Ολλανδία και της Γερμανίας με τη Γαλλία ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα των τριάντα φιλικών αγώνων εθνικών ομάδων που διεξάγονται την Τετάρτη ανά τον Κόσμο.
Σε ό,τι αφορά τους αντιπάλους της Εθνικής στο Euro, η Ρωσία θα αγωνιστεί κόντρα στη Δανία, η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία και η Τσεχία την Ιρλανδία. Επίσης, η Κύπρος θα υποδεχθεί τη Σερβία.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των play offs της Super League που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή - Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα, με Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ