Τα τελευταία χρόνια ζει στο Παρίσι, αλλά δουλεύει σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη χρειαστεί. Ή καλύτερα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου παρουσιάζει υψηλές συγκεντρώσεις σούπερ σταρ, από τις Κάννες και το Μόντε Κάρλο μέχρι το Μαρακές.
Τα τελευταία χρόνια ζει στο Παρίσι, αλλά δουλεύει σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη χρειαστεί. Ή καλύτερα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου παρουσιάζει υψηλές συγκεντρώσεις σούπερ σταρ, από τις Κάννες και το Μόντε Κάρλο μέχρι το Μαρακές. Αποφεύγει συστηματικά τα στημένα πορτρέτα και για μια αυθόρμητη πόζα επώνυμη ή ανώνυμη είναι ικανή να χρησιμοποιήσει ακόμα και την κάμερα του κινητού της. Με δάσκαλο τον περίφημο φωτογράφο Μισέλ Κομτ, η Eva Sakellarides έμαθε ότι έπρεπε απλά να κρατάει τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά και να μην επαναπαύεται ποτέ στις δάφνες της. Η Eva που χρωστάει το ελληνικό της επώνυμο στον Μικρασιάτη παππού της που κατέφυγε στη Μασσαλία μετά την καταστροφή, λατρεύει να τραβάει ανθρώπους με ιδιαίτερο στιλ και ισχυρή προσωπικότητα. Και αν υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων με ισχυρή προσωπικότητα αυτή είναι των αστέρων του σινεμά. Δουλειά της μπορείς να δεις εδώ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας