Ο Μάρτιν Κάσερες επιστρέφει στην Γιουβέντους, καθώς η διοίκηση της «γηραιάς κυρίας» συμφώνησε με την Σεβίλλη και ο διεθνής Ουρουγουανός θα ξαναφορέσει την φανέλα της πρωτοπόρου στο καμπιονάτο. Ο 24χρονος άσος, παραχωρήθηκε ως δανεικός την περίοδο 2009-2010 από την Γιουβέντους στην Μπαρτσελόνα και στην συνέχεια εντάχθηκε στην Σεβίλλη, που τον απέκτησε μέχρι το 2015. Το κόστος του δανεισμού για την Γιουβέντους έφτασε στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του το καλοκαίρι, ο ιταλικός σύλλογος θα πρέπει να καταβάλει στην διοίκηση της Σεβίλλης οκτώ εκατομμύρια ευρώ.
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο παίκτης του Αστέρα έχασε τη σύζυγό του και το κλίμα ήταν βαρύ. Ο Αστέρας προηγήθηκε νωρίς, όμως άφησε χώρο στον Λεβαδειακό που ισοφάρισε το 76’ με τον Μπάλτσι και παρέμεινε τέταρτος.