Παρελθόν από τον Εργοτέλη αποτελεί ο Κλαούντιο Νταντόμο. Ο Ουρουγουανός άσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν πρόσφερε στην ομάδα του Ηρακλείου τα αναμενόμενα κι έτσι κλήθηκε από τη διοίκηση για να συζητήσουν την από κοινού λύση του συμβολαίου τους. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και οι «δρόμοι» τους χώρισαν με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Κλαούντιο Νταντόμο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ πρότεινε να δοθεί το όνομα του Τζον Ρόμπερτσον σε εξέδρα του «City Ground». «Είναι εβδομάδα βαθιάς θλίψης», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.