
Φαρσέρ έστελνε μηνύματα στην αστυνομία για τοποθέτηση βόμβας στο Μέγαρο Μαξίμου
Γραπτά μηνύματα με ψευδείς ειδήσεις έστελνε ένας 41χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του. Συγκεκριμένα είχε στείλει από το κινητό του τηλέφωνο γραπτά μηνύματα στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για τοποθέτηση βόμβας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Γραπτά μηνύματα με ψευδείς ειδήσεις έστελνε ένας 41χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.
Είχε στείλει από το κινητό του, γραπτά μηνύματα, στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για τοποθέτηση ωρολογιακής βόμβας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Από την ψηφιακή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα μηνύματα είχαν αποσταλεί από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και από την τηλεφωνική σύνδεση του 41χρονου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκαν δύο συσκευές κινητού τηλεφώνου καθώς και μία κάρτα SIM της επίμαχης σύνδεσης, στα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα των οποίων εντοπίσθηκαν και τα απειλητικά μηνύματα.
Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των όρων του αυτόφωρου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία
- Συρία: Έκρηξη σε τζαμί – 3 νεκροί και 5 τραυματίες
- AXIOS: Την Κυριακή η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι
- Στηβ Ντούζος: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό – Το μήνυμα του
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442