Βιαστική και επιπόλαιη η συζήτηση για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, λέει ο Ανδρ.Λοβέρδος
Βιαστική και επιπόλαιη χαρακτήρισε τη συζήτηση για αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Αναφερόμενος στην χθεσινή σύσκεψη υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, σημείωσε ότι ήταν μια απόπειρα συντονισμού, ενώ σχετικά με τη διαρροή για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ανέφερε ότι «ήταν μια κακή κίνηση και η προδιάθεση μου ήταν αρνητική», επισημαίνοντας ότι «οι διαρροές δημιουργούν παρεξηγήσεις και εντάσεις».
Βιαστική και επιπόλαιη χαρακτήρισε τη συζήτηση για αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real fm ανέφερε: «Όποιος θέτει θέμα να μη μείνει ο πρόεδρος, κάνει λάθος. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ηρεμήσουμε στο κόμμα».
Ο υπουργός Υγείας απέφυγε να σχολιάσει την πρόσφατη δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ίδιο για την αρχηγία του κόμματος, λέγοντας ότι «δεν πρέπει κανείς να άπαντα σε αυτά τα ερωτήματα, αλίμονο αν έλεγα κάτι και δύο φορές αλίμονο αν έλεγα κάτι για εμένα».
Αναφερόμενος στην χθεσινή σύσκεψη υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, σημείωσε ότι ήταν μια απόπειρα συντονισμού, ενώ σχετικά με τη διαρροή για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ανέφερε ότι «ήταν μια κακή κίνηση και η προδιάθεση μου ήταν αρνητική», επισημαίνοντας ότι «οι διαρροές δημιουργούν παρεξηγήσεις και εντάσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)
- Μανέ: Το μεγαλείο δεν μετριέται από αυτά που έχει κανείς, αλλά από αυτά που δίνει (vids+pics)
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: «Κλειδί» για τις έρευνες ο σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες – Στους 40 οι νεκροί
- Τι συμβαίνει με τα ταξί (και γιατί μας αφορά)
- Υποκλοπές: Το «ψέμα» της Intellexa στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, το ξερίζωμα μετά τις αποκαλύψεις και τα 395 μολυσμένα SMS
- «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» στο Ολύμπια Μουσικό Θέατρο
- Αγρότες: Διάλογος κατ’ όνομα, εξαγγελίες κατ’ ουσίαν – Χωρίς περιθώρια αλλαγών στα μέτρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442