«Σημαντικό για την ομάδα και για εμένα» είπε ο Σπανούλης
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της μπουτίκ «Olympiacos BC Store» - και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε τόσο στο επερχόμενο ντέρμπι το οποίο θεωρεί «σημαντικό τόσο για τη ομάδα όσο και για εμένα» αλλά και για τα ματς της Ευρωλίγκα με την Νανσί και την Μπιλμπάο.
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της μπουτίκ «Olympiacos BC Store» – και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε τόσο στο επερχόμενο ντέρμπι το οποίο θεωρεί «σημαντικό τόσο για τη ομάδα όσο και για εμένα» αλλά και για τα ματς της Ευρωλίγκα με την Νανσί και την Μπιλμπάο.
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα», είπε ο Σπανούλης και πρόσθεσε πως: «Έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχικά με την Νανσί, μετά με τον Παναθηναϊκό και τέλος με την Μπιλμπάο. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατό πιο συγκεντρωμένοι και στα τρία ματς».
Η μπουτίκ του Ολυμπιακού θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 21:00, τα Σάββατα από τις 9:00 έως τις 18:00 και τις Κυριακές από τις 10:00 έως τις 16:00.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας