Ο Αστέρας ανακοίνωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία με Τσιώλη
Πολύ κοντά στο να συνεχίσει τη προπονητική καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης φέρεται τις τελευταίες ώρες ο Σάκης Τσιώλης. Ο πρώην τεχνικός του Άρη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους κίτρινους την περασμένη εβδομάδα, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα και οι φήμες αναφέρουν ότι έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Τρίπολης.
Λεπτομέρειες μένουν για να συνεχίσει τη προπονητική καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης. Ο πρώην τεχνικός του Άρη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους «κίτρινους» την περασμένη εβδομάδα, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τους Αρκάδρς και οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία.
Συγκεκριμένα, την ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας, όπου αναφέρει ότι πλέον το μόνο που απομένει είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια.
Την Τρίτη υπάρχει το νέο και τελικό ραντεβού των δύο πλευρών, όπου θα πέσουν και οι υπογραφές. Αν όλα πάνε καλά τότε ο Τσιώλης θα είναι ο τέταρτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο του Αστέρα, μετά τους Φερνάντεθ, Γκονσάλβες και Βεργέτη.
Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης, ενώ ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα έχει μαζί του τους Λάζαρο Κυριλλίδη, για βοηθό και γυμναστή της ομάδας τον Κοσμά Στράτο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Τυπικά το θέμα θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Δεν αποφασίσαμε ακόμα για αλλαγή στη λίστα των ξένων – Απόλυτος επαγγελματίας ο Πίτερς»
- Χωρίς Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό
- Ο Στεφ Κάρι ανακοίνωσε συμφωνία-μαμούθ με κινεζική αθλητική εταιρεία (vid)
- Η ποινή-ρεκόρ στον Βαγιέχο προκαλεί παγκόσμιο διάλογο
- Χείμαρρος ο Καραπαπάς για την πραξικοπηματική παραμονή Λανουά: «Έχει αποτύχει πλήρως, θα σας καταγγείλουμε στην UEFA»
- ΕΠΟ: Λανουά για 2 ακόμη χρόνια, Super Cup στις 12/8 και αλλαγές στο Κύπελλο
- O Κουρτουά επενδύει στην Γκενκ του Καρέτσα
- «Παππού, πάρε το κύπελλο»: Τα εγγόνια του Αντσελότι τον… λύγισαν λίγο πριν το Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442