Δεκάδες νεκροί σε διπλή βομβιστική επίθεση στη Βαγδάτη
Δύο βόμβες εξερράγησαν την Πέμπτη στο βορειοανατολικό τμήμα της Βαγδάτης, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας περισσότερους από 50 ανθρώπους. Σύμφωνα με την αστυνομία, σκοτώθηκαν 18 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 37.
Δύο βόμβες εξερράγησαν την Πέμπτη στο βορειοανατολικό τμήμα της Βαγδάτης, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας περισσότερους από 50 ανθρώπους.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σκοτώθηκαν 18 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 37.
Η πρώτη βόμβα με τουλάχιστον δύο νεκρούς είχε ως στόχο ένα περιπολικό της αστυνομίας στη συνοικία Ουρ της ιρακινής πρωτεύουσας.
Λίγο αργότερα σημειώθηκε και η δεύτερη και οι αιματηρή επίθεση όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης άρχισαν να μεταφέρουν τους τραυματίες, δήλωσαν οι πηγές.
Η επίθεση έγινε σε σιιτική συνοικία και ήταν μία από τις πιο αιματηρές των τελευταίων εβδομάδων και η μεγαλύτερη μετά την ανακοίνωση αποχώρησης των Αμερικανών από τη χώρα ως το τέλος του έτους.