Πολύνεκρη έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σε τέμενος στο Ιράκ
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν την Παρασκευή σε έκρηξη αυτοκινήτου παγιδευμένου με βόμβα στη Χίλα του Ιράκ, νότια της Βαγδάτης. Τα θύματα παραβρίσκονταν σε κηδεία σιίτη σε τέμενος της πόλης.
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν την Παρασκευή σε έκρηξη αυτοκινήτου παγιδευμένου με βόμβα στη Χίλα του Ιράκ, νότια της Βαγδάτης.
Πολλά από τα θύματα παραβρίσκονταν σε κηδεία Σιίτη στο τέμενος.
Στη Χίλα, που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα νότια της Βαγδάτης, κατοικούν κυρίως σιίτες. Η πόλη βρίσκεται στον δρόμο που χρησιμοποιούν οι προσκυνητές που επισκέπτονται τους ιερούς σιιτικούς τόπους στα νότια της χώρας.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.