Ο ΠΑΟΚ πήρε «Χ» σαν νίκη στο Καζάν, ήττα της ΑΕΚ στο φινάλε από τη Στουρμ Γκρατς
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση στο Καζάν, προηγήθηκε και ισοφάρισε σε 2-2 τη Ρούμπιν, ενώ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη στις καθυστερήσεις, για τη 2η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Europa League. Αντίθετα, η ΑΕΚ, για τον 12ο όμιλο, γνώρισε την ήττα με 2-1στο ΟΑΚΑ από την Στουρμ Γκρατς αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 87'. Αποδοκιμασίες κατά του Μανόλο Χιμένεθμετά το τέλος του αγώνα, με τον Ισπανό και τον Δέλλα που αποβλήθηκε στο 53' να αναλαμβάνουν την ευθύνη.
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση στο Καζάν, προηγήθηκε και ισοφάρισε σε 2-2 τη Ρούμπιν, ενώ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη στις καθυστερήσεις, για τη 2η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Europa League.
Αντίθετα, η ΑΕΚ, για τον 12ο όμιλο, γνώρισε την ήττα με 2-1 στο ΟΑΚΑ από την Στουρμ Γκρατς αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 87′.
Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση, αλλά έμεινε στην ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στην Τότεναμ (0-0), ενώ η Καζάν είχε κερδίσει εκτός έδρας με 3-0 τη Σάμροκ Ρόβερς.
Επίσης, η «Ένωση» προέρχεται από την οδυνηρή ήττα με 4-1 στις Βρυξέλλες από την Αντερλεχτ.