
«e Talenta. Ποιος είναι ο ιδανικός ηθοποιός»
Σεμινάριο διεθνούς κάστινγκ από τη διάσημη διευθύντρια κάστινγκ, Μπεατρίτσε Κρούγκερ, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στον Ιανό (και όχι την Πέμπτη όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω της μαζικής απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς). Η Μπεατρίτσε Κρούγκερ, μια από τις πλέον διακεκριμένες και επιτυχημένες διευθύντριες κάστινγκ διεθνώς και μέλος της Ιταλικής αλλά και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας […]
Η διακεκριμένη διευθύντρια κάστινγκ, θα αναφερθεί στις κατευθύνσεις του κάστινγκ στην Ευρώπη αλλά και για τη διαδικασία του καστ καθεαυτή αποκαλύπτοντας τα μυστικά της επιτυχίας για μια επιτυχημένη διαδικασία., για νέους αλλά και καταξιωμένους ηθοποιούς.
Η Μπεατρίτσε Κρούγκερ είναι ιδρυτικό στέλεχος της διεθνούς πλατφόρμας e Talentα, η οποία εξασφαλίζει στους ηθοποιούς που συμμετέχουν – τόσο καταξιωμένους όσο και ανερχόμενους – διεθνή προβολή, ενώ παράλληλα βοηθάει επαγγελματίες κινηματογραφιστές και παραγωγούς απ’ όλο τον κόσμο να βρουν ακριβώς τον κατάλληλο κάθε φορά άνθρωπο για το ρόλο τους.
Στο πλαίσιο του masterclass, προβλέπεται μια αναλυτική παρουσίαση αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας, η οποία θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους, εντελώς δωρεάν.
Ο Μάκης Γαζής, ο διακεκριμένος Έλληνας διευθυντής κάστινγκ που αποτελεί βασικό στέλεχος της επιτροπής του www.etalenta.eu και που τον τελευταίο καιρό συμμετέχει στο κάστινγκ της νέας ταινίας Τζέιμς Μπόντ, θα έχει ενεργό ρόλο στο σεμινάριο και αναμένεται να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία ερωταπαντήσεων που θα ακολουθήσει.
Η Μπεατρίτσε Κρούγκερ είναι υπεύθυνη για πολλές Ιταλικές ταινίες, καθώς επίσης και για το κάστινγκ, σε Ιταλικό έδαφος, πολύ σημαντικών διεθνών παραγωγών σε πάρα πολλές, μεγάλες, κινηματογραφικές παραγωγές, όπως τα «Καζίνο Ρουαγιάλ», «Η Συμμορία των Δώδεκα», «Ο Τουρίστας», «Εννέα», «Illuminati οι Πεφωτισμένοι» (Άγγελοι και Δαίμονες) και «Ο Αμερικάνος» και πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στην τελευταία ταινία του Γούντυ Άλλεν «The Bop Decameron».
Σημαντικό επίσης ρόλο συνετέλεσε η ίδια στην ολοκλήρωση του διεθνούς κάστ της πολυαναμενόμενης τελευταίας ταινίας του Μενέλαου Καραμαγγιώλη, με τίτλο J.A.C.E. καθώς επίσης και στην ταινία του Ruggero DiPaola, «Apartment in Athens», με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.
| Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 12:00 Ημιώροφος βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24) |
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Κατολίσθηση σε κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία – Αρκετοί αγνοούμενοι
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442