Νεκρούς και εκατοντάδες καμένα σπίτια αφήνουν πίσω τους οι πυρκαγιές στο Τέξας
Τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότερα από 1.000 σπίτια έχουν καταστραφεί από τις φωτιές που πλήττουν το Τέξας. Πρόκειται για μία από τις χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της αμερικανικής Πολιτείας.
Τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότερα από 1.000 σπίτια έχουν καταστραφεί από τις φωτιές που πλήττουν το Τέξας. Πρόκειται για μία από τις χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της αμερικανικής Πολιτείας.
Η πυρκαγιά βρίσκεται εκτός ελέγχου για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, αναγκάζοντας χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Οι ζημιές αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αυξηθούν αφού συνεχώς εκδηλώνονται νέες φωτιές. Την τελευταία εβδομάδα έχουν αναπτυχθεί περισσότερες από 180 πυρκαγιές.
Μέχρι στιγμής από τις πυρκαγιές έχουν καεί 118.000 εκτάρια.
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη φωτιά. Δύο άτομα σκοτώθηκαν στην επαρχία Μπάστροπ, ενώ την Κυριακή βρήκε τραγικό θάνατο μια γυναίκα και το 18μηνο παιδί της, σύμφωνα με το CNN.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Ρικ Πέρι χαρακτήρισε την κατάσταση ως πολύ σοβαρή.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας