Νεκρός ένας 69χρονος σε σύγκρουση ταχύπλοων στη Σίφνο
Αναίσθητος ανασύρθηκε το πρωί ένας 69χρονος άνδρας από το ταχύπλοο σκάφος του στη Σίφνο, το οποίο νωρίτερα, αφού ακολούθησε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε σε άλλα σκάφη που ήταν δεμένα σε αλιευτικό καταφύγιο και σταμάτησε σε σημείο του όρμου Πλατύς Γιαλός.
Αναίσθητος ανασύρθηκε το πρωί ένας 69χρονος άνδρας από το ταχύπλοο σκάφος του στη Σίφνο, το οποίο νωρίτερα, αφού ακολούθησε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε σε άλλα σκάφη που ήταν δεμένα σε αλιευτικό καταφύγιο και σταμάτησε σε σημείο του όρμου Πλατύς Γιαλός.
Ο 69χρονος μεταφέρθηκε σε πολυιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο για νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών του λιμενικού σώματος που έφτασαν στην περιοχή του συμβάντος, πρέπει στον άτυχο 69χρονο να συνέβη κάτι, πριν χάσει τον έλεγχο του σκάφους του.
Από τη σύγκρουση του ταχύπλοου με τα άλλα σκάφη, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Google: Το «μαγικό» flashακι που υπόσχεται να «σώσει» τον παλιό σας υπολογιστή από τη… χωματερή
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
- Tα νέα σενάρια για πετρέλαιο και στασιμοπληθωρισμό
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442