Τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον έμπειρο αμυντικό, Γκαμπριέλ Μιλίτο, ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ο 30χρονος έμεινε ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα, την Ιντεπεντιέντε. Η Ρόμα, η Γαλατασαράι και η Σαραγόσα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ο Μιλίτο δείχνει αποφασισμένος να επιστρέφει στην ομάδα της πατρίδας του.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.