Μετά τον Πούτιν, και ο Τσάβες χαρακτηρίζει τις ΗΠΑ «παράσιτο» της παγκόσμιας οικονομίας
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, χαρακτήρισε τις ΗΠΑ «πραγματικό παράσιτο της παγκόσμιας οικονομίας», απηχώντας δήλωση που είχε κάνει την Δευτέρα ο «φίλος του», όπως τον χαρακτήρισε, Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ
Πούτιν.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, χαρακτήρισε τις ΗΠΑ «πραγματικό παράσιτο της παγκόσμιας οικονομίας», απηχώντας δήλωση που είχε κάνει την Δευτέρα ο «φίλος του», όπως τον χαρακτήρισε, Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Συντάσσομαι με αυτό που είπε ο φίλος μας, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν: οι ΗΠΑ είναι ένα πραγματικό παράσιτο της παγκόσμιας οικονομίας» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τσάβες.
Την Δευτέρα ο Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι «παρασιτούν» σε βάρος της παγκόσμιας οικονομίας με το χρέος τους, λέγοντας ότι η χώρα «ζει με πίστωση, πέρα από τις δυνατότητές της και εναποθέτει ένα μέρος του φορτίου (του χρέους) στην παγκόσμια οικονομία».
Ο Ούγκο Τσάβες δήλωσε, μάλιστα, στην κρατική τηλεόραση VTV ότι θα τηλεφωνήσει στον Βλ.Πούτιν για να του εκφράσει την υποστήριξή του.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας