Χαμογελαστός «πέταξε» για το Ζέεφλεντ ο Άρης (pics)
Με χαμόγελα και καλή διάθεση, μετά την καλή εμφάνιση στο φιλικό της Τρίτης με την Πενιαρόλ, αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης με προορισμό το Ζέεφελντ η αποοστολή του Άρη. «Είμαστε σε καλό επίπεδο» δήλωσαν οι «κίτρινοι». Στην Αυστρία ο Αρης θα αναμετρηθεί σε φιλικό επίπεδο με τις Αλ Χιλάλ (30/7), Ενωση Νέων Παραλιμνίου (2/8), ΠΑΣ Γιάννινα (4/8). Θα ακολουθήσουν οι αναλόγου χαρακτήρα αναμετρήσεις στην Ιταλία απέναντι στις Λάτσιο (7/8), Κάλιαρι (9/8). Δείτε το φωτορεπορτάζ.
Με χαμόγελα και καλή διάθεση, μετά την καλή εμφάνιση στο φιλικό της Τρίτης με την Πενιαρόλ, αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης με προορισμό το Ζέεφελντ η αποοστολή του Άρη.
Στην Αυστρία οι «κίτρινοι» θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.
«Είμαστε σε καλό επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το κλίμα είναι καλό, είμαστε σαν οικογένεια, στηρίζει ο ένας τον άλλον» τόνισε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.
Για το φιλικό παιχνίδι με την Πενιαρόλ (26/7), ο Ελληνας μέσος σχολίασε:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα, είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν απίστευτη. Ο κόσμος πρέπει να βοηθά την ομάδα και στις δύσκολες στιγμές, αλλά και όταν είναι καλά τα πράγματα».
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κοτσώνης δήλωσε: «Πάμε για το τρίτο στάδιο προετοιμασίας, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε όλες τις γραμμές, γιατί είμαστε πολλοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο και ο κόουτς θα κρίνει. Είμαστε νεανική ομάδα, θέλουμε όλοι να αφήσουμε την υπογραφή μας. Είναι δύσκολα τα φιλικά που ακολουθούν, τα περιμένουμε πώς και πώς. Θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε».
Στην Αυστρία ο Αρης θα αναμετρηθεί σε φιλικό επίπεδο με τις Αλ Χιλάλ (30/7), Ενωση Νέων Παραλιμνίου (2/8), ΠΑΣ Γιάννινα (4/8). Θα ακολουθήσουν οι αναλόγου χαρακτήρα αναμετρήσεις στην Ιταλία απέναντι στις Λάτσιο (7/8), Κάλιαρι (9/8).
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.