Σε πόλεμο κόντρα στα σκληρά μέτρα κάλεσε το λαό η Αλέκα Παπαρήγα
Να απαντήσει με πόλεμο στα μέτρα που επιβάλλονται, κόντρα στα συμφέροντα των μονοπωλίων, κάλεσε το λαό η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα από τα Χανιά.
Να απαντήσει με πόλεμο στα μέτρα που επιβάλλονται, κόντρα στα συμφέροντα των μονοπωλίων, κάλεσε το λαό η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα από τα Χανιά.
Όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, «η αξιοπρέπεια ενός λαού σήμερα μεταφράζεται σε ‘δεν χρωστάω τίποτα’, με τον αγώνα μου θα σας τα πάρω όλα».
«Η αξιοπρέπεια του λαού σήμερα συνδέεται με την λεβέντικη απάντηση στους εκβιασμούς, συνδέεται αποφασιστικά με την πάλη, τόσο εναντίον της στρατηγικής που ακολουθείται σήμερα στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως αν έχουμε ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, κεντροαριστερά, κεντροδεξιά και με την λογική ότι παλεύω μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης για την αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση της Ελλάδας και όσο γίνεται περισσοτέρων χωρών» είπε η κ. Παπαρήγα.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο πόλεμος που γίνεται σήμερα ενάντια στο λαό είναι συστηματικός και μακροχρόνιος, ενώ πρόσθεσε ότι με το νέο δάνειο που θα λάβει η χώρα μας ο λαός δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ.
«Απέναντι στον πόλεμο που εξαπολύεται, ο λαός πρέπει να απαντήσει με το δικό του πόλεμο, τον επιθετικό πόλεμο» συμπλήρωσε.
Η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι με τα μέτρα που λαμβάνονται, ο λαός μπαίνει στη μέγγενη και κάλεσε τους πολίτες να πουν ‘όχι’ στα εκβιαστικά διλλήματα που τους θέτουν.
«Κυριολεκτικά βάζουν τον ελληνικό λαό σε μια μέγγενη για 40 και 50 χρόνια, και δεν ξέρω αν και όλο τον 21ο αιώνα. Βεβαίως όλα αυτά θα συμβούν αν ο ελληνικός λαός κρατήσει την στάση που κράτησε μέχρι τώρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα αντιδράσει, θα αντεπιτεθεί» ανέφερε.
Η κ. Παπαρήγα, που από την Παρασκευή πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, θα μιλήσει το βράδυ σε ανοικτή συγκέντρωση του κόμματος της στα Χανιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου
- «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολιβιέ Ενκάμουα»
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η χειρότερη ώρα για να φας γλυκό
- Δημοψήφισμα στην Ιταλία: Στις κάλπες οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για τη δικαστική μεταρρύθμιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442