WRC – Ράλι Ακρόπολις 2011, ΕΔ3: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Η τραχύτητα του εδάφους και η εντυπωσιακή προσέλευση θεατών αποτέλεσαν τα αντικείμενα συζήτησης των οδηγών μετά το τέλος της τρίτης ειδικής διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις.
LOEB Sébastien – ELENA Daniel «Είχε ένα πολύ πονηρό σημείο, ενώ ήμασταν με 6η σχέση στο κιβώτιο. Όλα καλά, πάντως. Ευτυχώς οι επόμενες ειδικές είναι καθαρές.» HIRVONEN Mikko – LEHTINEN Jarmo «Έχει πάρα πολλούς θεατές στην ειδική! Τρελοί θεατές, τρελό μέρος.» OGIER Sébastien – INGRASSIA Julien «Δε ρισκάραμε καθόλου. Το αυτοκίνητο είναι ΟΚ.»
LATVALA Jari-Matti – ANTTILA Miikka «Ωραία ειδική. Το αυτοκίνητο είναι ΟΚ. Εντύπωση μου έκανε ο αριθμός των θεατών μέσα στην ειδική.» SOLBERG Petter – PATTERSON Chris «Πολύ σκληρή ειδική, πολύ πονηρή, αλλά ο χρόνος μας είναι καλός.» OSTBERG Mads – ANDERSSON Jonas «Ήταν πολύ δύσκολο, είχε πολλές πέτρες μέσα στην ειδική. Χτυπήσαμε κάποια από αυτές και από εκείνο το σημείο ο κινητήρας έχασε δύναμη.»
WILSON Matthew – MARTIN Scott «Πραγματικά δύσκολη ειδική. Οδηγήσαμε πολύ προσεκτικά.» VILLAGRA Federico – DIAZ Jose «Πήγαμε πολύ αργά και προσεκτικά, γιατί δεν καταφέραμε να λύσουμε το πρόβλημα στα φρένα.»
SOLBERG Henning – MINOR Ilka «Ένιωθα κουρασμένος πριν, αλλά έφαγα μεσημεριανό και τώρα είμαι μια χαρά. Προσπαθώ να πιέσω. Το αυτοκίνητο είναι εντάξει.»
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.