Ρεπό πήραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (2/6)
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ακόμα το πάνω χέρι όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου, αλλά τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες των Πρασίνων στα τελευταία λεπτά του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ θορύβησαν τον Ζέλικο Ομπράνοντοβιτς.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ακόμα το πάνω χέρι όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου, αλλά τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες των Πρασίνων στα τελευταία λεπτά του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ θορύβησαν τον Ζέλικο Ομπράνοντοβιτς.
Κρίνοντας ότι η ομάδα χρειάζεται να «γεμίσει τις μπαταρίες» της, αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες την Πέμπτη (2/6) προκειμένου εκείνοι να αποφορτιστούν σωματικά και, κυρίως, πνευματικά, ώστε να αφοσιωθούν με όλες τους τις δυνάμεις, από την Παρασκευή (3/6) στην προετοιμασία για ενόψει του τέταρτου τελικού, ο οποίος μπορεί να σημάνει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ, ο Στράτος Περπέρογλου αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του «Ζοτς» για το παιχνίδι της Κυριακής (5/6). Ο Ελληνας φόργουορντ δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος να προσφέρει μία ακόμα λύση στο Σέρβο τεχνικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου

