Η Πορτογαλία άντλησε ένα δισ. ευρώ από πώληση εντόκων γραμματίων
Στην πώληση εντόκων γραμματίων δίμηνης διάρκειας προχώρησε η Πορτογαλία αντλώντας ένα δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,657%. Το κόστος δανεισμού της Λισαβόνας παρέμεινε ουσιαστικά αμετάβλητο καθώς σε προηγούμενη δημοπρασία εντόκων 12μηνης διάρκειας στις αρχές του μήνα το επιτόκιο είχε διαμορφωθεί στο 4,652%.
Στην πώληση εντόκων γραμματίων δίμηνης διάρκειας προχώρησε η Πορτογαλία αντλώντας ένα δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,657%.
Το κόστος δανεισμού της Λισαβόνας παρέμεινε ουσιαστικά αμετάβλητο καθώς σε προηγούμενη δημοπρασία εντόκων 12μηνης διάρκειας στις αρχές του μήνα το επιτόκιο είχε διαμορφωθεί στο 4,652%.
Όπως ανακοίνωσε η Αρχή Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους το επενδυτικό ενδιαφέρον ξεπέρασε κατά δύο φορές την προσφορά τίτλων.