Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη στο συλλαλητήριο οπαδών του Ηρακλή
Κρατώντας σημαίες της ΠΓΔΜ διαμαρτύρονται οι οπαδοί του Ηρακλή για την απόρριψη από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ της έφεσης του «Γηραιού» που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του στη Football League. «Εμείς φεύγουμε και πάμε στα Σκόπια» έλεγαν μερικοί εξ αυτών στη συγκέντρωση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 04/05 στο «Κατσάνειο», παρουσία και παικτών της ομάδας. Αυγά και γιαούρτια στην ΕΠΟ.
Κρατώντας σημαίες της ΠΓΔΜ διαμαρτυρήθηκαν οπαδοί του Ηρακλή για την απόρριψη από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ της έφεσης του «Γηραιού» που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του στη Football League.
Μεγάλος αριθμός Κυανόλευκων οπαδών συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 04/05 στο «Κατσάνειο» και διαδήλωσαν μέχρι το Δημαρχείο, χωρίς ωστόσο να λείψουν τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φθορές σε καταστήματα στη Τσιμισκή.
Περίπου 1.500 οπαδοί του «Γηραιού» συγκεντρώθηκαν στο «Κατσάνειο».
«Από τη στιγμή που πατήσατε όλα τα θέματα υγείας του ελληνικού ποδοσφαίρου (κασέτες κλπ.) και ο Ηρακλής είναι το μοναδικό πρόβλημα, εμείς φεύγουμε και πάμε στα Σκόπια» έλεγαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν και οι Ηλιάδης, Κανακούδης και Παπατσεριανός.
Στη συνέχεια οι Κυανόλευκοι έκαναν – όχι απολύτως ειρηνική – πορεία μέχρι το Δημαρχείο, όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.
Η πορεία συνέχισε στην Τσιμισκή και στο ύψος της ΧΑΝΘ σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια με τα ΜΑΤ, τα οποία έκαναν χρήση χημικών.
Η ηρεμία επανήλθε όταν οι οπαδοί διασκορπίστηκαν στα γύρω στενά, έχοντας πάντως… προλάβει να προκαλέσουν ζημιές σε καταστήματα της Τσιμισκή.
Αυγά και γιαούρτια στην ΕΠΟ
Επίθεση με αυγά και γιαούρτια έγινε το βράδυ της Τετάρτης (04/05, γύρω στις 23:00) στο κτίριο της ΕΠΟ στο Γουδή. Αρκετοί οπαδοί του Ηρακλή συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξαγριωμένοι για την απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας τους και άρχισαν να πετούν αυγά και γιαούρτια στο κτίριο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν συνολικά εννέα προσαγωγές.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας