Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είχε σοβαρό ατύχημα το βράδυ της Κυριακής (01/05). Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρή ζημιά.
Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 21:00 το αυτοκίνητο του Λαρισαίου άσου προσέκρουσε σε κολώνα στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Καρδίας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός βγήκε με μερικές αμυχές από το αυτοκίνητό του, το οποίο μετά την σύγκρουση έπιασε φωτιά.
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ενημερώθηκε άμεσα και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που έσπευσε γρήγορα στον τόπο του ατυχήματος.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.