
Σε λειτουργία η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων νομικών προσώπων
Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Νομικών Προσώπων - Έντυπο Ε5.
Σιωμόπουλος Κώστας
Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Νομικών Προσώπων – Έντυπο Ε5.
Οι δηλώσεις αυτές υποβάλλονται από Ο.Ε., Ε.Ε., Αστικές, Αφανείς ή Συμμετοχικές Εταιρίες, καθώς και κοινωνίες αστικού δικαίου και κοινοπραξίες. Μαζί με τη συγκεκριμένη δήλωση, η υπηρεσία υποστηρίζει και την υποβολή των απαιτούμενων συνυποβαλλομένων εντύπων (έντυπα Ε2, Ε3 και ισολογισμού).
Οι δηλώσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 28 Απριλίου 2011, η οποία είναι και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.
Σημειώνεται ότι ήδη, κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας της υπηρεσίας, έχουν παραληφθεί περισσότερες από 1.000 οριστικές δηλώσεις Ε5.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Γ.Γ.Π.Σ. και στη συνέχεια να απευθύνονται στο γραφείο υποστήριξης της υπηρεσίας με την υποβολή ερωτήματος μέσω του περιβάλλοντος του TAXISnet (επιλογή My TAXISnet, Ερωτήματα προς Γ.Γ.Π.Σ.).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442