Ο Μπέος κατέθεσε και διέψευσε το περιβόητο… Casetagate
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Αχιλλέα Μπέου στον αθλητικό εισαγγελέα. «Δεν υπάρχει θέμα, δεν υπάρχει υπόθεση. Οι κασέτες είναι ψεύτικες και μονταρισμένες. Είναι από τη λαϊκή με μίκι μάους. Τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ο κ. Πατέρας θα λογοδοτήσουν», τόνισε κατά την αποχώρησή του από την εισαγγελία. Κλείνει την υπόθεση ο αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Αχιλλέα Μπέου στον αθλητικό εισαγγελέα. «Δεν υπάρχει θέμα, δεν υπάρχει υπόθεση. Οι κασέτες είναι ψεύτικες και μονταρισμένες. Είναι από τη λαϊκή με μίκι μάους. Τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ο κ. Πατέρας θα λογοδοτήσουν», τόνισε κατά την αποχώρησή του από την εισαγγελία.
«Δεν ασχολούμαι με μυθεύματα δεν με αγγίζουν, δεν υπάρχει υπόθεση. Από πού προκύπτει υπόθεση; Δεν έχει καταθέσει κανείς τίποτα, μιλάμε για κασέτες από τη λαϊκή με μίκι μάους. Μόνο με συνομιλητή τον κ. Κούγια μπορεί να τις δει ο κ. Φάκος.
Είναι συρραφή διαλέξεων η δεύτερη κασέτα, δεν την έχω δει και δεν πρόκειται να την δω. Δική μου είναι η φωνή, αλλά πως κατασκευάστηκε… Δημιουργείται θέμα που δεν υπάρχει, είναι μονταρισμένο και ψεύτικο. Δεν υπάρχει υπόθεση. Κανείς δεν καταθέτει τίποτα, ο ένας μιλάει για χωράφια… Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν έχω απειλήσει και εκβιάσει ποτέ κανέναν.
Δημιουργήθηκε υπόθεση για άλλους λόγους. Εις γνώσιν του, ο Κούγιας δημοσιοποίησε προϊόν υποκλοπής, που ήταν και μονταρισμένο. Θα εφαρμοστούν οι νόμοι στον κ. Κούγια. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ο κ. Πατέρας θα λογοδοτήσουν. Εχω δικΑίωμα να μιλήσω με τον Δαλούκα, δεν είχα δόλο. Το αντιμετωπίζει ο κ. Φάκος με σοβαρότητα, θα κρίνει και θα πράξει αυτός, όχι ο κ. Κούγιας», ήταν τα λόγια του κ. Μπέου.
Κλείνει την υπόθεση ο αθλητικός Εισαγγελέας
Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει ο φάκελος της περίφημης υπόθεσης με τις κασέτες από τον αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, οποίος θα αποστείλει τη δικογραφία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο για να προχωρήσει η υπόθεση και σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης, εφόσον προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία.
Παράλληλα, είναι πιθανό να διαχωριστούν οι υποθέσεις των δύο αγώνων, Aρης-Παναθηναϊκός για τη Σούπερ Λίγκα και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός για τα προκριματικά του Europa League.
Για τον δεύτερο αγώνα ο κ. Σιμιτζόγλου προτίθεται να ζητήσει δικαστική συνδρομή από το εξωτερικό, ενώ δικαστικές πηγές αναφέρουν πως θα ζητήσει και τη συνδρομή του αρχιδιαιτητή της Ιταλίας, Πιερλουίτζι Κολίνα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας